subota, 5. septembar 2015.  20:50h
Pročitano 1017 puta

DS poslušao centralu stranke: odlazimo u opoziciju

Gradski odbor Demokratske stranke u Pančevu sinoć je doneo odluku da napusti koaliciju sa Srpskom naprednom strankom i izađe iz vlasti, što je saopšteno na današnjoj konferenciji za novinare.

DS poslušao centralu stranke: odlazimo u opoziciju Pančevo.MOJKraj.rs

Predrag Bogatinčević, predsednik Gradskog odbora u Pančevu kaže da je Gradski odbor u Pančevu doneo odluku da postupi po preporuci Glavnog odbora stranke da se izađe iz koalicije sa SNS, a od svojih funkcionera, pre svega članova Gradskog veća i direktora očekuju da podnesu ostavke na funkcije koje obavljaju.

Nastavljamo dalje kao opozicija. Sve ono što je dogovoreno u ranijem period sa SNS i dalje ćemo podržavati. Sve što SNS i njeni budući partneri budu predložili, a dobro je i u interesu građana Pančeva, mi ćemo to sigurno podržati, rekao je Bogatinčević.

Nakon prelaska troje odbornika DS pre nekoliko dana u redove Srpske napredne stranke, DS će u gradskom parlamentu ubuduće predstavljati 15 odbornika.

Na vlasti u Pančevu, u koaliciji sa Srpskom naprednom strankom, Demokratska stranka je bila nešto više od dve godine.

Na jučerašnjoj sednici Gradskog odbora Demokratske stranke u Pančevu, kojoj je prisustvovao i predsednik Pokrajinskog odbora ove stranke Miroslav Vasin, formiran je i Izborni štab za predstojeće lokalne i pokrajinske izbore.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(0 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00