petak, 4. septembar 2015.  19:12h
Pročitano 1164 puta

LDP: Insistiramo na rezultatima!

Povodom poslednjih događaja na političkoj sceni Pančeva i prelaska devet odbornika u redove SNS-a, menadžer Gradskog odbora Liberalno demokratske partije u Pančevu, Predrag Patić je istakao da su ovim činom obesmišljeni izbori.

   Patić: glasači bi trebalo da pri izlasku na izbore sagledaju šta je vladajuća stranka uradila i koji su to njeni rezultati u prethodnom mandatu Patić: glasači bi trebalo da pri izlasku na izbore sagledaju šta je vladajuća stranka uradila i koji su to njeni rezultati u prethodnom mandatu Pančevo.MOJKraj.rs

Kako je rekao, neverovatno je da jedna stranka počne mandat sa 18 odbornika, a da ih sada ima 34, jer članovi iz jedne stranke sve češće prelaze u drugu zarad ličnih interesa.

Patić je rekao da ideje i političke vrednosti nisu više važni, već da se politika u Pančevu svodi na brojeve i na skupljanje apsolutne većine u Skupštini grada.

Šalje se loša poruka biračima, to ih zbunjuje i navodi da razmišljaju na pogrešan način. Izbori se svode na to ko će da da lakša obećanja i ko više poklanja na odnose s biračima, rekao je Patić.

On je podsetio da LDP stalno insistira na rezultatima, jer bi glasači trebalo da pri izlasku na izbore sagledaju šta je vladajuća stranka uradila i koji su to njeni rezultati u prethodnom mandatu.

LDP inisistira na rezultatima. To je ono što želimo da se meri, rekao je Patić.

Predrag Patić je istakao da je za dve godine na vlasti LDP je doprineo da nova deponija uskoro počne da radi i obezbedio da Pančevo dobije na lizing 12 novih autobusa.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00