sreda, 2. septembar 2015.  16:33h
Pročitano 2229 puta

Sušec: DS ispada iz vlasti u Pančevu

U poslednja dva dana u SNS je prešlo novih devet odbornika, nakon čega ova stranka ima 34 od 70 odborničkih mandata u Skupštini Pančeva, potvrdio je na današnjoj konferenciji za novinare Željko Sušec.

U poslednja dva dana u SNS se učlanilo devet novih odbornika, saopštio danas Željko Sušec U poslednja dva dana u SNS se učlanilo devet novih odbornika, saopštio danas Željko Sušec GO SNS

Novi članovi Srpske napredne stranke postali su Zoran Malobabić, koji je bio šef odborničke grupe SPS-a, Milica Todorović, Srđan Josimov i dr Dragan Josifović, koji su bili članovi DS-a i Jelena Krstevska, koja je bila odbornica Socijaldemokratske stranke. U ponedeljak su se u SNS učlanili i odbornici Mirko Nikolić, Jelena Petrović i Borka Žunić koji su od decembra bili samostalni odbornici i Rade Vukojević, koji je bio član SPS-a.

Željko Sušec, predsednik Gradskog odbora SNS-a u Pančevu rekao je da je ovoliki broj odbornika koji su prešli u SNS samo dokaz podrške koju stranka ima u narodu i negirao priče koje kruže po gradu da je bilo “kupovine” odborničkih mandata.

Što se tiče Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Demokratska stranka, nakon odluke Glavnog odbora demokrata, nije više članica vladajuće koalicije, kazao je na konferenciji za novinare Željko Sušec. 

On je rekao da je normalno da DS u Pančevu sluša uputstva svoje stranke, a da ukoliko to ne budu učinili, mogu samo napraviti grupu građana. 

Kao grupa građana mogu da očekuju saradnja sa SNS, ali ako budu i dalje nastupali kao DS, neće više biti moguća bilo kakva saradnja na lokalnom nivou, rekao je Sušec.

Odbornička grupa SNS u pančevačkoj skupštini za sada ima 42 odbornika, jer su sa njima u koaliciji i SDPS, PUPS i SNP sa po dva odbornika i SPO i Pokret socijalista sa po jednim odbornikom.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Komentari  

-3 #1 Pokrenimo Pančevo 02-09-2015 21:13
Pa dosta je Demokratska stranka vladala ovim gradom čak od prošlog milenijuma. Sada im je teško jer nema privilegija kao ranije. Pančevo mora Napred, Srbija mora napred ali bez Demokratske stranke. Rukovodstvo SNS Pančeva na čelu sa profesorom Sušecom uživa veliko poverenje građana Pančeva.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00