ponedeljak, 31. avgust 2015.  21:31h
Pročitano 1875 puta

Izmenjen Statut Grada Pančeva po nalogu inspekcije

Na današnjoj sednici Skupštine za manje od pola sata usvojeni su izmene Statuta grada Pančeva, Plan detaljne regulacije za novu deponiju i treća izmena plana poslovanja za ovu godinu Javnog komunalnog preduzeća „Higijena“.

Od sada zamenik predsednika Skupštine ne može da bude u stalnom radnom odnosu u Gradskoj upravi Od sada zamenik predsednika Skupštine ne može da bude u stalnom radnom odnosu u Gradskoj upravi Pančevo.MOJKraj.rs

Po nalogu Upravne inspekcije Statut Grada Pančeva morao je biti promenjen do 3. septembra, a izmena se odnosi na to da zamenik predsednika Skupštine ne može da bude u stalnom radnom odnosu u Gradskoj upravi, kao što je bio slučaj do sada. Tu izmenu naložila je inspekcija 23. jula ove godine.

Odbornici su usvojili Plan detaljne regulacije za novu deponiju, na osnovu odluke Skupštine grada iz februara 2014. godine o izradi ovog plana.

Odbornici su dali saglasnost da se neposrednom pogodbom od "Marfin banke" otkupi vrtić “Bajka” u Kikindskoj ulici i prenese u javnu svojinu za potrebe Predškolske ustanove “Dečija radost”. U budžetu grada već je izdvojeno 140 miliona dinara za kupovinu ovog objekta.

Na današnjoj sednici skupštine imenovana je i Komisija za pribavljanje nepokretnosti za “Dečju radost”, a komisijom će predsedavati Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00