četvrtak, 27. avgust 2015.  08:27h
Pročitano 1342 puta

Čestitka gradonačelnika Anji Crevar

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov uputio je nasrdačnije čestitke plivačici Anji Crevar na postignutim rezultatima na takmičenju u Singapuru.

Čestitka gradonačelnika Anji Crevar Pančevo.MOJKraj.rs

Želim da u ime svih građana Pančeva, mojih saradnika i lično, čestitam Anji Crevar na postignutom rezultatu na takmičenju u Singapuru, čime je ostvarila A normu za Olimpijske igre koje će biti održane u Brazilu sledeće godine. Ovim velikim uspehom je još jednom dokazano da su sportisti najbolji ambasadori kako Pančeva, tako i naše zemlje, rekao je Saša Pavlov.

Pavlov veruje da će i u narednom periodu naši sportisti nastaviti sa postizanjem ovakvih izuzetnih rezultata, koji nas Pančevce, kao i sve građane Srbije, čine ponosnim. 

Srbija je zemlja sporta i to grad Pančevo prepoznaje. Nesumnjivo je da ćemo kao Grad i kao lokalna samouprava nastaviti da na sve moguće načine pomažemo u daljem razvoju i afirmaciji sporta. Pored podrške afirmisanim sportistima, nastojimo i da formiramo nove igrače, kako u individualnom, tako i u kolektivnom sportu, navodi se u čestitki gradonačelnika.

U Pančevu talenata ima napretek, dugačak je spisak uspeha naših sportista ostvaren u prethodnim godinama. Gradonačelnik Pavlov se nada da će se taj trend nastaviti. 

Mladoj Anji želim da nastavi sa nizanjem odličnih rezultata. Siguran sam da će tako i biti, kazao je Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00