sreda, 3. oktobar 2018.  18:13h
Pročitano 29320 puta

Promene u Gradskom veću Pančeva

Današnja sednica Skupštine grada počela je reorganizacijom Gradskog veća. Kako je predsednik Skupštine Tigran Kiš rekao, Mišo Marković, član gradskog veća za stambeno-komunalna pitanja i saobraćaj podneo je ostavku, kao i Milenko Čučković, član gradskog veća za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku.

Gradonačelnik Saša Pavlov predložio je odbornicima nove članove gradskog veća Gradonačelnik Saša Pavlov predložio je odbornicima nove članove gradskog veća Pančevo.MOJKraj.rs

Članove Gradskog veća imenuju odbornici na predlog gradonačelnika Saše Pavlova. On je predložio da umesto Miše Markovića, resor za stambeno-komunalnu oblast i saobraćaj preuzme Milenko Čučković, a umesto Milenka Čučkovića poslove u oblasti rada, zapošljavanja i socijalne politike da obavlja Suzana Jovanović. Ona je već bila članica gradskog veća za ovu oblast u periodu od 2013. do 2016. godine.

Na sednici Skupštine grada odbornici su usvojili deset odluka kojima se regulišu određene komunalne oblasti u Pančevu, a usvojeni su programi rada i finansijski planovi ustanova kulture u Pančevu i u selima. Takođe je doneta odluka o prestanku mandata vršioca dužnosti Centra za rad "Solidarnost" Sanje Patalov, a na njeno mesto imenovana je Vesna Jovanović iz Beograda.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00