nedelja, 9. avgust 2015.  21:36h
Pročitano 1688 puta

Gradonačelnik Pančeva: Sačuvaćemo Apoteku

Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov potvrdio je za PančevoMOJKraj.rs da je od imenovanja v.d. direktorke Jelene Eror na čelo Apoteke uključen u rešavanje gorućih problema ove ustanove.

Gradonačelnik je na sednici Skupštine ponovio da će Grad pomoći Apoteci Gradonačelnik je na sednici Skupštine ponovio da će Grad pomoći Apoteci Pančevo.MOJKraj.rs

Direktorka Eror me je odmah po imenovanju obavestila o velikim nepravilnostima koje je zatekla, o velikim dugovima prema dobavljačima i kompletnom trenutnom stanju u kojem se Apoteka našla. Nekoliko dana od ujutru do kasnog popodneva zajedno smo razgovarali sa svim dobavljačima, a moje prisustvo je bilo potrebno kako bi i dobavljači bili uvereni da Grad stoji iza Apoteke i da će garantovati da će im dugovi biti isplaćeni.  Već smo dogovorili sa pančevačkim javnim i javno komunalnim preduzećima da imaju razumevanja prema situaciji u kojoj se zatekla Apoteka, a u toku su i slični razgovori s beogradskim preduzećima, kaže Pavlov.

Novi članovi upravnog odbora

Na sednici Skupštine održanoj u petak odbornici Pančeva imenovali su nova dva člana Upravnog odbora iz redova zaposlenih. To su: dipl.ph Nataša Belić i Dragana Miladinović, umesto dosadašnjih članova mr ph Branislave Jocić Milosavljević i Ivane Tasić.

 

On je pred radnicima Apoteke koji su prisustvovali zasedanju Skupštine grada Pančeva u petak, 7. avgusta, rekao da su im porezi i doprinosi uplaćeni, a da će Grad naći načina kako da obezbedi sedam miliona dinara za njihove plate. Radnicima Apoteke dva meseca nisu isplaćene plate.

Gradonačelnik Pavlov je za skupštinskom govornicom istakao da će biti uz menadžment ove ustanove i da će nastaviti da traži model kako da im se pomogne.

 

 

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00