utorak, 12. decembar 2017.  21:40h
Pročitano 3390 puta

DS: koji su ciljevi osnivanja regionalne razvojne agencije Južni Banat

Demokratska stranka Pančevo dostavila je medijima saopštenje za javnost u kojem ne spori potrebu postojanja razvojne agencije u Južnom Banatu, ali postavlja niz pitanja u vezi s ciljevima njenog osnivanja i njenog rada.

mr Dragoljub Krstić, vd predsednika GrO DS u Pančevu mr Dragoljub Krstić, vd predsednika GrO DS u Pančevu DS

Južnom Banatu potrebna je ozbiljna, profesionalno stručna institucija, koja će biti lokomotiva privrednog razvoja Južnog Banata, obzirom da  Južni Banat ima najveću stagnaciju privrednog razvoja u Vojvodini, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se nabrajaju činjenice iz agencije za privredne registre da je registrovana osnovna delatnost Agencije je: Konsultanske aktivnosti u vezi sa poslovanjem i ostalim upravljanjem i ko čini Skupštinu.

Agencija trenutno nije na spisku akreditovanih regionalnih razvojnih agencija u Srbiji. Da li smo dobili profesionalnu i racionalnu Agenciju za regionalni privredni razvoj Južnog Banata? Jesu li ispoštovane sve zakonske odredbe pri osnivanju Agencije? I koji su pravi ciljevi njenog osnivanja?, neka su od pitanja iz samog saopštenja za javnost Demokratske stranke koje je potpisao mr Dragoljub Krstić, v.d. predsednika Gradskog odbora u Pančevu.

Kompletno saopštenje pročitajte na sajtu ove političke partije.

Autor:  DS Saopšenje
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00