utorak, 21. novembar 2017.  21:29h
Pročitano 11046 puta

Odbornica dr Dubravka Minić iz DS prešla u Narodnu stranku

Nakon osnivačke skupštine Narodne stranke 22. oktobra na kojoj su formirani Glavni odbor kao i ostali organi stranke i za Predsednika Narodne stranke izabran Vuk Jeremić, Narodna stranka je nastavila sa širenjem svoje infrastrukture po celoj Srbiji. 

Na slici: Stanko Pužić i dr Dubravka Minić Na slici: Stanko Pužić i dr Dubravka Minić Narodna stranka

Inicijativni odbor Narodne stranke Pančevo osnovan polovinom septembra je odlukom Izvršnog odbora stranke prerastao u Povereništvo Narodne stranke Pančevo, a za Poverenika je izabran Stanko Pužić, diplomirani inženjer industrijskog menadžmenta.

Od prošle sednice Skupštine grada Pančeva održane prošle nedelje Narodna stranka postala je parlamentarna u našem gradu. Ovoj stranci se priključila odbornica Dr Dubravka Minić, koja će u daljem radu Skupštine zastupati interese Narodne stranke u okviru odborničke grupe Slobodno Pančevo.

Odbornica Narodne stranke dr Dubravka Minić će sarađivati i sa svim ostalim opozicionim odbornicima i opozicionim odborničkim grupama ali takođe će podržati svaki skupštinski predlog za koji procene da je u interesu grada i građana Pančeva, navodi se u saopštenju ove stranke.

U narednom periodu Narodna stranka će otvoriti svoju kancelariju u Pančevu koja će biti na raspolaganju svim građanima koji žele da se pridruže radu Narodne stranke.

Autor:  Saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Komentari  

+1 #1 Pancevac 21-11-2017 23:27
Puna podrska i samo napred! Nadam se da ce to konacno biti drzavotvorna stranka koja zaista hoce da menja sistem na bolje, a ne stranka uskih sopstvenih interesa i degradacije drustva. Imaju lepu osnovu, a i kao stranka ,,centra,, dobro utemeljenje medju narodom, mogu da privuku najveci broj sto sposobnih ljudi sto obrazovanih.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00