petak, 17. novembar 2017.  22:57h
Pročitano 4133 puta

Formirane nove odborničke grupe, DS, LSV i DJP ostali s po jednim odbornikom

Sednicu Skupštine grada Pančeva obeležilo je prekomponovanje u redovima opozicije, formiranjem dve nove odborničke grupe.

Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Dosta je bilo i Demokratske stranke prestale su da postoje, a ove tri političke partije sada u Skupštini grada Pančeva imaju po jednog odbornika Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Dosta je bilo i Demokratske stranke prestale su da postoje, a ove tri političke partije sada u Skupštini grada Pančeva imaju po jednog odbornika Pančevo.MOJKraj.rs

Odbornice i odbornici Demokratske stranke i stranke Dosta je bilo: Dr Dušan Stojić (DS), Nikola Ćebić (DJB), Nikola Ćurčin (DS), Dušica Jovanović (DJB), Žarko Jelisavčić (DJB), Dejan Jovanović (DJB) i Dubravka Minić (prvo DS, sada Narodna partija), istupili su iz dosadašnjih odborničkih grupa i formirali novu pod nazivom „Slobodno Pančevo“.

Kako je Tigran Kiš, predsednik Skupštine saopštio predsednik ove odborničke grupe je dr Dušan Stojić, dok je njegov zamenik Nikola Ćebić. 

Novu odborničku grupu formirala je i grupa “slobodnih” odbornika, nekada članova Lige socijaldemokrata Pančevo, pod nazivom „Za naše Pančevo“. Predsednik je Pavle Đukić, a članovi su još Denko Tončev, Oliver Petković, Vladan Keljević i Jovica Petrovački.

Iz odborničke grupe Dosta je bilo istupio je odbornik Đerfi Šandor, i sada će u Skupštini Pančevo istupati kao jedini odbornik DJB.

Od danas odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine, Dosta je bilo i Demokratske stranke prestale su da postoje. Ove tri političke partije sada u Skupštini grada Pančeva imaju po jednog odbornika. DS zastupa Zoran Jovanović, LSV zastupa Sonja Radivojev, a Dosta je bilo Đerfi Šandor.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00