petak, 10. novembar 2017.  17:23h
Pročitano 2420 puta

Raspušten odbor Dosta je bilo u Pančevu

Gradski odbor „Dosta je bilo – Pančevo“ je na sednici održanoj 3.10.2017 većinom glasova članova odbora doneo odluku da od Glavnog odbora DJB traži raspuštanje odbora i formiranje novog odbora koji će bez opstrukcija nastaviti da vodi lokalnu politiku DJB u Pančevu.

Nakon razmatranja zahteva, Glavni odbor stranke “Dosta je bilo” je na sednici održanoj u Beogradu 3.11.2017.godine usvojio ovaj predlog.

Kako se u saopštenju za javnost navodi, dva bivša člana odbora, Nikola Ćebić i Žarko Jelisavčić, koji su ujedno odbornici u Skupštini grada Pančeva izabrani na listi “Dosta je bilo – Saša Radulović”, su mesecima unazad opstruisali rad odbora, nisu poštovali odluka odbora. Zbog nepoštovanja principa i pravila DJB, većina članova pančevačkog odbora DJB je odlučila da ih isključi, ali su zbog važnosti odluke, za ovu svoju odluku tražili potvrdu Glavnog odbora i ponudili i svoja razrešenja kroz zahtev za raspuštanje odbora i formiranje novog.

Istovremeno formiran je novi Gradski odbor sa novim članovima. Odbornike će u lokalnom parlamentu zastupati odbornik, član Gradskog odbora i okružni koordinator Đerfi Šandor, koji će kako se navodi „izlaskom iz ranije formirane odborničke grupe napraviti krajnju distancu od bivših članova“.

Odbor DJB Pančevo, od bivših članova odbora očekuje vraćanje mandata osvojenih sa listom grupe građana „Dosta je bilo-Saša Radulović“.

Autor:  DJB saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00