nedelja, 5. novembar 2017.  15:47h
Pročitano 1764 puta

I Pančevci među funkcionerima Demokratske stranke

Nakon Izborne konferencije Foruma penzionera i Foruma žena Demokratske stranke, kao i Demokratske omladine, održanih 22. oktobra u Beogradu, četvoro Pančevaca imenovano je u najviše organe ove stranke.

Nakon Izborne konferencije Foruma penzionera i Foruma žena Demokratske stranke, kao i Demokratske omladine, održanih 22. oktobra u Beogradu, četvoro Pančevaca imenovano je u najviše organe stranke Nakon Izborne konferencije Foruma penzionera i Foruma žena Demokratske stranke, kao i Demokratske omladine, održanih 22. oktobra u Beogradu, četvoro Pančevaca imenovano je u najviše organe stranke DS Pančevo

Dimitrije Tošić iz Pančeva, predsednik Foruma penzionera Gradskog odbora Pančevo i član Stalnog sastava Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo je imenovan za potpredsednika Foruma penzionera Demokratske stranke.

Za članicu Stalnog sastava Foruma žena DS iz Pančeva je izabrana Jasna Martinez Ernandez, predsednica Resornog odbora za kulturu, obrazovanje i informisanje Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo. Nakon izbora Forum žena je održao i prvu sednicu u novom sazivu, i tom prilikom izabrana je Suzana Bojković, potpredsednica Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo, za predsednicu Izvršnog odbora Foruma žena Demokratske stranke.

Za člana Stalnog sastava saveta Demokratske omladine koji se sastoji od 20 članova iz Pančeva je izabran Miloš Marković, potpredsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo.

Izbor članova i članica Demokratske stranke iz Pančeva na najviše funkcije unutar Demokratske stranke je priznanje dobrog rada Gradskog odbora Demokratske stranke Pančevo, zaključuje se u saopštenju ove političke partije.

Autor:  Saopštenje DS
Ocenite ovaj članak:
(14 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00