utorak, 28. jul 2015.  17:43h
Pročitano 951 puta

SDS: Zadovoljni smo ostvarenim rezultatom na izborima u Dolovu i Omoljici

Socijaldemokratska stranka (SDS) zadovoljna je ostvarenim rezultatom na vanrednim izborima održanim ovog vikenda u Dolovu i Omoljici, uprkos činjenici da njihovi kandidati nisu ušli u Skupštine mesnih zajednica ovih sela.

SDS zadovoljan ostvarenim rezultatom na izborima u Dolovu i Omoljici SDS zadovoljan ostvarenim rezultatom na izborima u Dolovu i Omoljici GO SDS

Kandidati SDS-a na ovim izborima u proseku su ostvarili više od 12% glasova, što nije bilo dovoljno da uđu u Skupštine mesnih zajednica, saopšteno je na današnjoj konferenciji za novinare

Međutim, Srđan Miković, predsednik Gradskog odbora SDS-a u Pančevu, kaže da je zadovoljan, jer su na poslednjim parlamentarnim izborima u koaliciji sa LSV imali podršku 7,2% birača, a da su sada sami osvojili više od 12% glasova.

Činjenica je da je SDS zajedno sa kandidatima koji su prihvatili da budu na našoj listi osvojila treće mesto na izborima za organe mesnih zajednica, ali i da je veliko poverenje građana na ovim poslednjim izborima dobila Srpska napredna stranka. SDS izrasta u najozbiljniju opozicionu stranku na teritoriji Pančeva i pred nama je velika odgovornost da spremni dočekamo lokalne izbore, rekao je Srđan Miković.

Najbolje plasirani kandidati na izborima održanim 26. jula bili su Goran Pejić iz Omoljice, sa 27% i Jugoslav Brzovan iz Dolova sa više od 22% glasova.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00