petak, 29. septembar 2017.  19:51h
Pročitano 2838 puta

Kadrovske promene u Gradskom veću i Higijeni

Na današnjoj sednici Skupštine grada Pančeva došlo je do promena u sastavu Gradskog veća, jer je Aleksandar Stevanović podneo ostavku na mesto člana Gradskog veća za komunalno stambene poslove i saobraćaj. 

Više od 20 kadrovskih tačaka bilo je na dnevnom redu današnje sednice Skupštine grada Više od 20 kadrovskih tačaka bilo je na dnevnom redu današnje sednice Skupštine grada Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Ostavku je podneo i dosadašnji v.d. direktora JKP “Higijena” Bogdan Savić. 

Odbornici su konstatovali ove ostavke, a zatim je na sednici Skupštine Aleksandar Stevanović imenovan na v.d. direktora JKP “Higijena”.

Novi član Gradskog veća od danas će biti Mišo Marković. On će ubuduće u Veću biti nadležan za stambeno komunalne poslove i saobraćaj, umesto Stevanovića. Mišo Marković će ostati na radu u JKP “Grejanju”, a posao u Gradskom veću obavljaće volonterski za 30 odsto zarade. Marković je rođen je 30. aprila 1974. godine, po zanimanju je diplomirani inženjer organizacionih nauka.

 

0 miso markovic novi clan gradskog veca

Na slici: Mišo Marković, član Srpske napredne stranke, novi gradski većnik/FB privatna arhiva

 

Pred odbornicima je bilo i više od 20 kadrovskih tačaka. Imenovani su novi vršioci dužnosti direktora u JKP „Kačarevo“ i Domu kluture u istom mestu. Zoran Marković biće v.d. direktora u JKP Kačarevo, a Nevena Spremo v.d. direktora u Domu kulture Kačarevo. S obzirom da sledećeg meseca ističu mandati Nadzornim odborima gradskih preduzeća, odbornici su razrešili i imenovali nove članove ovih tela.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00