sreda, 12. jul 2017.  08:04h
Pročitano 1470 puta

Osnovan Forum penzionera DS Pančevo (VIDEO)

Forum penzionera DS Pančevo poziva građanke i građane da se uključe u akciju „Pravo i pravda za penzionere“.

Za predsednika Foruma penzionera DS Pančevo izabran je Dimitrije Tošić Za predsednika Foruma penzionera DS Pančevo izabran je Dimitrije Tošić DS

Akcija ima za ciljeve da se pravnim putem poništi Zakon o privremenom uređivanju načina isplate penzija, vraćanje penzija na nivo pre smanjenja i vraćanje svih oduzetih delova penzija sa zakonom predviđenom kamatom i usklađivanje penzija sa rastom inflacije i rastom BDP-a u periodu od 2014. godine do poništenja aktuelnog zakona. 

Akciju će sprovoditi akvokatski tim Demokratske stranke besplatno.

Sve informacije u vezi akcije i potrebne dokumentacije možete dobiti u prostorijama Demokratske stranke Pančevo, Ulica Vojvode Radomira Putnika 15, Pančevo, sredom od 10 do 12 časova, navodi se u saopštenju ove političke partije.

Na sednici održanoj 7. jula formiran je Forum penzionera Demokratske stranke Pančevo. Za predsednika Foruma izabran je Dimitrije Tošić, za potpredsednicu i potpredsednika Ljiljana Stanković i Đorđe Belić, a za sekretarku Slavica Davinić i 7 članica i članova Izvršnog odbora.

Formiranju Foruma prisustvovali su Ljubiša Babić, Snežana Mirković, Diana Popović i Bratislava Milojević, predsednik i potpredsednice Foruma penzionera Demokratske stranke, zaključuje se u saopštenju Demokratske stranke.

Autor:  DS Saopštenje
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00