sreda, 24. maj 2017.  13:58h
Pročitano 1732 puta

DSS poziva građane da na Kotežu glasaju za grupu građana “Kotež protiv diktature”

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije poziva građane Mesne zajednice „Kotež“ da na predstojećim izborima za članove Skupštine Mesne zajednice, u nedelju, 4. juna, daju svoj glas kandidatima grupe građana „Kotež protiv diktature“. 

Potrebno je uspostaviti narušene principe demokratije i vlast koja će biti u službi građana, a ne političkih interesa. Smatramo da odbornici u Mesnoj zajednici treba da budu zainteresovani i aktivno učestvuju u rešavanju problema u svojoj sredini, da budu otvoreni za svakodnevnu komunikaciju i predstavljaju javni servis za sve građane, bez obzira na političku pripadnost, navodi se u saopštenju ove političke partije.

DSS takođe navodi da se dosadašnja praksa mora prekinuti tako što će se omogućiti svima ravnopravno korišćenje javnih prostora. Javni prostori, kao nešto što je zajedničko, ne mogu biti dati na raspolaganje samo jednoj političoj organizaciji. 

Isto tako, potrebno je više uključivati zainteresovane građane da iznose svoje probleme predstavnicima prvog nivoa vlasti, sa kojima će zajedno da rade na njihovom rešavanju, kao i na poboljšanju životnih uslova, zaključuje se u saopštenju DSS.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00