ponedeljak, 27. mart 2017.  11:30h
Pročitano 2405 puta

DSS poziva Pančevce da na predsedničkim izborima glasaju za Aleksandra Popovića

Gradski odbor Demokratske stranke Srbije Pančevo na današnjoj konferenciji za novinare uputio je poziv svojim sugrađanima da na predstojećim predsedničkim izborima glasaju za Aleksandra Popovića.

Miloš Đurin i Predrag Škaljak, predstavnici GO DSS u Pančevu Miloš Đurin i Predrag Škaljak, predstavnici GO DSS u Pančevu D.S.S.

Predrag Škaljak ispred DSS-a kazao je da je cilj konferencije da se u našem gradu još jednom u najkraćim crtama predstavi predsednički kandidat DSS-a, prof. dr Aleksandar Popović.

Pozivamo građane Pančeva, da u što većem broju izađu na predstojeće predsedničke izbore 2. aprila i da podrže kandidata Demokratske stranke Srbije - profesora dr Aleksandra Popovića. Aleksandar Popović je redovni profesor beogradskog univerziteta, bivši reprezentativac Jugoslavije u atletici, 24 godine radnog iskustva, od toga samo 4 godine u politici, bivši ministar u obe Koštuničine Vlade, čiju je podršku inače dobio na predstojećim izborima. DSS se zalaže ne samo za promenu aktuelne vladajuće strukture, već i za temeljnu promenu spoljne i unutrašnje politike. Dakle, politički neistomišljenci smo kako sa Aleksandrom Vučićem, tako i sa svim onima koji bi da promene vlast ali ne i politiku, kazao je Škaljak.

Miloš Đurin ispred DSS-a je podsetio da politika koju Aleksandar Popović zastupa jeste nepromenjena politika Demokratske stranke Srbije, protiv ulaska u Evropsku Uniju, što ne znači i protiv ekonomske saradnje sa državama Evrope, protiv ulaska u NATO, protiv slepog slušanja diktata MMF-a, poništavanje briselskih sporazuma i povratak pregovora o Kosovu i Metohiji iz EU u UN, poštovanje Rezolucije 1244 i Dejtonskog sporazuma, podrška Srbima u regionu i dijaspori. 

Poštovani građani Pančeva, ukoliko smatrate da dobro živite, da je standard visok, da ste sigurni i bezbedni, da su mediji slobodni, ukoliko se ponosite što je Gerhard Šreder koji je bombardovao naše Pančevo bio rado viđen gost u Beogradu, baš na godišnjicu bombardovanja, vi glasajte za kandidata vlasti. Ukoliko smatrate da se loše živi, da Srbija ide u pogrešnom pravcu, ukoliko želite da se stvari u Srbiji menjaju, ukoliko vas je sramota što je Gerhard Šreder bio ugošćen na godišnjicu bombardovanja, vi podržite kandidata opozicije pod rednim brojem 9, kandidata Demokratske stranke Srbije, profesora Dr Aleksandra Popovića, kazao je Miloš Đurin.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00