nedelja, 19. mart 2017.  15:48h
Pročitano 1933 puta

Nenad Živković i Enes Dinić su “Građani na straži” u Pančevu

Nezavisna građanska misija za posmatranje izbora za predsednika Republike Srbije pod nazivom Građani na straži, koju sprovodi organizacija civilnog društva CRTA (Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost) ima svoje predstavnike i u Pančevu.

To su Nenad Živković i Enes Dinić.

Nenad Živković je postao član “Građana na straži” 12. marta i on kaže da će njegov angažman na praćenju predsedničkih izbora u južnom Banatu, zajedno sa još dva posmatrača, trajati do kraja izbornog procesa.

Enesa Dinića možete kontaktirati telefonom  069 150 36 83 ili putem email-a Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., a Nenada Živkovića telefonom 063 372 298 ili email-om Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Molim vas da mi u tom ozbiljnom i odgovornom poslu pomognete tako što ćete me lično ili koristeći dostupna i raspoloživa sredstva komunikacije (e-mail, Facebook, Viber, WhatsApp, telefon...) porukama, tekstovima, dokumentima, fotografijama, video zapisima... obaveštavati o svim pojavama, procesima i događajima koji ugrožavaju ili ozbiljno utiču na regularnost izbornih radnji (direktan ili indirektan potkup glasova, pritisci, ucenjivanje, uslovljavanje, zastrašivanje, trgovina uticajem, sukob interesa i zloupotreba javnih resursa i službenih ovlašćenja...) kao i o svemu onom što procenite da bi bilo važno da o tome ja kao posmatrač izbora imam saznanja. Kao građanima Srbije, svakako nam je u interesu da izbori za predsednika Republike budu fer i pošteni i sprovedeni u skladu sa demokratskim standardima i zakonskim procedurama. Pozivam vas da budete aktivni učesnik u procesu praćenja predstojećih izbora, kazao je Živković.

Sve informacije o misiji Građani na straži možete pronaći na linku http://www.gradjaninastrazi.rs/
ili na FB stranici https://www.facebook.com/gradjaninastrazi/
a o OCD CRTA na http://crta.rs/

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00