utorak, 14. mart 2017.  15:52h
Pročitano 2258 puta

Kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Popović posetio Pančevo

Aleksandar Popović, kandidat za predsednika Srbije Demokratske stranke Srbije prilikom današnje posete Pančevu izjavio je da je vreme ne samo za promenu vlasti već i za promenu politike.

Aleksandar Popović, kandidat DSS za predsednika Srbije predstavio se novinarima ispred Narodnog muzeja u Pančevu Aleksandar Popović, kandidat DSS za predsednika Srbije predstavio se novinarima ispred Narodnog muzeja u Pančevu Pančevo.MOJKraj.rs

Neophodna je promena vlasti da bi se politika promenila, kazao je Popović.

Prema njegovim rečima, ovi izbori su važni i predstavljaju vraćanje slobode. 

Tome služi moja kandidatura, tome služi i program Demokratske stranke Srbije, tome služi i podrška Vojislava Koštunice. Srbija treba da bude slobodna zemlja, Srbijom ne treba da vladaju ni Briselski komesari, ni ma ko drugi. Vreme je da prekinemo maltretiranje stranih ambasadora, vreme je da prekinemo praksu po kojoj Zapad govori koji i kakav zakon u Srbiji treba da bude izglasan. Vreme je da počnemo da vodimo računa o sebi. O svojoj zemlji, o tome kuda ona ide, da nas bude apsolutno briga šta ko o tome misli. Vreme je da Srbija bude i vojno i politički neutralna. Ovo jeste jedna vrsta novog početka za Demokratsku stranku Srbije, kazao je Popoviću novinarima.

Na pitanje šta očekuje na izborima, Aleksandar Popović, kandidat DSS-a rekao je da će o tome odlučiti narod, a ne on.

 

 u razgovoru s clanovima DSSa

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00