četvrtak, 26. januar 2017.  18:39h
Pročitano 2460 puta

Svi odbori Nove Srbije prešli kolektivno u SNS

Svi opštinski i gradski odbori Nove Srbije u Južnom Banatu kolektivno su danas pristupili Srpskoj naprednoj stranci.

Miodrag Radojković je na konferenciji za novinare rekao da je Nova Srbija imala dobru saradnju sa SNS i da nije bilo koalicionog sporazuma 2012. godine Nova Srbija u Pančevu danas ne bi ni postojala Miodrag Radojković je na konferenciji za novinare rekao da je Nova Srbija imala dobru saradnju sa SNS i da nije bilo koalicionog sporazuma 2012. godine Nova Srbija u Pančevu danas ne bi ni postojala FB SNS Pančevo

Predsednik južnobanatskog Okružnog odbora NS, član Izvršnog odbora i predsednik GO Pančevo Miodrag Radojković izjavio je na konferenciji za novinare da funkcionere i članstvo ne interesuje interesadžijska i samoubilačka politika Velimira Ilića, već da žele da rade u interesu građana Srbije i da zbog toga postaju članovi SNS.

Ne može stranka da robuje sitnosopstveničkim interesima Velimira Ilića i da bude talac namirivanja njegovih ličnih potreba, rekao je Radojković na konferenciji za medije u prostorijama GO SNS u Pančevu i dodao da je Nova Srbija imala dobru saradnju sa SNS, ali i da nije bilo koalicionog sporazuma 2012. godine Nova Srbija u Pančevu danas ne bi ni postojala.

Predsednik GO SNS Pančevo Željko Sušec izjavio je da stranka svakim danom sve brojnija i otvorena za sve koji razmišljaju o budućnosi države i građana.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Komentari  

0 #1 miki 27-01-2017 21:11
Beskicemnjaci
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00