utorak, 27. decembar 2016.  11:35h
Pročitano 1792 puta

Od sada sednice skupštine uživo putem interneta

Skupština grada Pančeva nastavlja sa uvođenjem novina koje su primer dobre prakse u cilju povećanja efikasnosti i transparentnosti rada lokalnog parlamenta i biće, po uzoru na Narodnu skupštinu Republike Srbije, prva lokalna samouprava u Srbiji koja ima direktan prenos putem interneta. 

Grad Pančevo uvodi prenos sednica skupštine uživo putem interneta Grad Pančevo uvodi prenos sednica skupštine uživo putem interneta Grad Pančevo

Naredna sednica Skupštine, koja će biti održana u četvrtak, 29. decembra u 10 časova u Velikoj sali zgrade Gradske uprave grada Pančeva, a na kojoj će se naći i nacrt Odluke o budžetu grada Pančeva za 2017. godinu biće prenošena putem zvaničnog Jutjub kanala grada Pančeva.

a direktan link je i na sajtu grada Pančeva.

Ovo je još jedan u nizu mehanizama koje lokalna samouprava Pančeva uvodi radi unapređenja javnosti rada i uključivanja javnosti u javne politike na lokalnom nivou u cilju povećanja učešća građana u procesima od značaja za razvoj grada i život i rad građanki i građana, saopšteno je iz Gradske uprave Pančevo.

Autor:  Grad Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00