ponedeljak, 26. decembar 2016.  13:18h
Pročitano 1432 puta

Sednica Skupštine grada zakazana za 29. decembar

Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za četvrtak, 29. decembar u 10 časova u Velikoj sali zgrade Gradske uprave grada Pančeva. 

Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za četvrtak, 29. decembar u 10 časova Sednica Skupštine grada Pančeva zakazana je za četvrtak, 29. decembar u 10 časova Pančevo.MOJKraj.rs

Najvažnija tačka ovog skupštinskog zasedanja svakako će biti usvajanje predloga budžeta za Grad Pančevo za narednu 2017. godinu.

Među tačkama dnevnog reda biće odluke o osnivanju Regionalne razvojne agencije za Južni Banat, zatim o kapitalnom zaduživanju grada u narednoj godini, o cenama za odnošenje smeća iz Dolova kao i više odluka Grada koje se usklađuju sa novim zakonskim rešenjima.

Na poslednjem ovogodišnjem zasedanju odbornici bi trebalo da usvoje niz Odluka koje su vezane za funkcionisanje Grada, kao što su odluke o autobuskim i taksi stajalištima i najnižoj ceni po kojoj će auto-taksi morati da prevozi putnike, odluke o saobraćaju na teritoriji Pančeva, odluke o obezbeđivanju javne rasvete i radnom vremenu ugostiteljskih objekata.

Kompletan dnevni red sednice Skupštine možete pročitati na sajtu Grada Pančeva.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00