subota, 3. decembar 2016.  18:21h
Pročitano 4370 puta

Petar Andrejić i članovi “Pokreta Starčevo” u Srpskoj naprednoj stranci

Petar Andrejić, predsednik grupe građana „Pokreta Starčevo“ zajedno sa najbližim saradnicima, članovima skupštine i izvršnog odbora Mesne zajednice Starčeva pristupio je Srpskoj naprednoj stranci.

Petar Andrejić, predsednik grupe građana „Pokreta Starčevo“ zajedno sa najbližim saradnicima, članovima skupštine i izvršnog odbora Mesne zajednice Starčeva pristupio je Srpskoj naprednoj stranci Petar Andrejić, predsednik grupe građana „Pokreta Starčevo“ zajedno sa najbližim saradnicima, članovima skupštine i izvršnog odbora Mesne zajednice Starčeva pristupio je Srpskoj naprednoj stranci

Kako je iz pančevačkog SNS-a saopšteno, svoj razlog za prelazak u Srpsku naprednu stranku, Andrejić je obrazložio poverenjem koje su SNS i Aleksandar Vučić dobili u Starčevu na prolećnim izborima, poručujući da će sinergija predstavnika Mesne zajednice Starčevo i lokalne vlasti unaprediti život u Pančevu, Starčevu i svim mesnim zajednicama.

Dosadašnji predsednik GG „Pokret Starčevo“, sada novi član Srpske napredne stranke Petar Andrejić, rekao je da su njegovi lični politički stavovi usaglašeni sa stavovima SNS, pogotovo po pitanju spoljne politike, dodajući da je to stranka sa dobro organizovanim sistemom, prenosi na svom sajtu GO SNS u Pančevu. 

Grupa Građana „Pokret Starčevo“ koju predvodi Andrejić, na izborima za Mesnu zajednicu Starčevo, osvojila je 10 od ukupno 15 mandata. 

Predsednik Gradskog odbora SNS i narodni poslanik Željko Sušec poželeo je dobrodošlicu novim članovima koji su dali podršku Aleksandru Vučiću u sprovođenju politike koja Srbiju svrstava u stabilnu zemlju, sa ekonomskim prosperitetom i vladavinom prava.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(5 glasova)

Komentari  

+3 #1 Starčevac 03-12-2016 19:59
Zar i ti sine Brute...
Odgovori
+4 #2 Brestovcanin 04-12-2016 00:11
Kud svi Turci , tu i mali Peca...bruka jedna
Odgovori
+3 #3 Bzz 05-12-2016 00:13
Nisu prešli svi, ne prljajte imena ljudi koji nisu pošli za njim već izveštavajte kako jeste.
Bilo je očekivano da ce Andrejic preci, bilo je samo pitanje vremena.
Odgovori
0 #4 Alcatraz 05-12-2016 09:44
Nisu svi presli vec 5 od 10 clanova.Petar dobro radi za Starcevo zato je i presao u SNS da bi i on i Starcevci dobili pare od Pokrajine i Grada da bi se i dalje radilo nesto u Starcevu.Danas samo clanovi SNS mogu da se zaposle i prosperiraju u Srbiji.Izbor je bio ili napredovati ili nestati...
Odgovori
+3 #5 Silby 05-12-2016 12:20
Iskreno, očekivala sam mnogo više komentara kakvih -god vezano za g-din Andrejića i njegovu odluku. Krivo mi je što sam na tim izborima kada smo svi glasali za njega u stvari bili budale ,jer su sada naši glasovi otišli u SNS. Taj isti gospodin kome se nikako ne osporava dosadašnja uloga u lokalnoj zajednici, ipak kao i svi političari gleda svoju korist! Tolika briga za Starčevo, blago nama.... Pa, neka nam je sa srećom!
Odgovori
+2 #6 Sima 05-12-2016 21:29
Da nije tužno bilo bi žalosno.Nije slučajno izabran ovaj datum da se preleti.
Prošlo je tačno 6(šest)meseci otkada nije poslanik a nakon toga ima pravo još šest meseci da bude na državnim jaslama.Pošto od škole ima malo a radnog iskustva nimalo mora se od nečega živeti.Živi bili pa videli ,dobiće neku dobro plačenu komisiju a ostali njegovi pratioci će i dalje da navijaju.
Nadam se da će da vrate mandate pokretu za Starčevo kako bi uverio glasaće da nisu ispali budale što su glasali za taj pokret.
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00