ponedeljak, 28. novembar 2016.  09:44h
Pročitano 1565 puta

SPS: Ašanin da vrati odbornički mandat

Nakon prošlonedeljnog prelaska odbornika i člana Izvršnog odbora GO SPS-a Pančevo, Zorana Ašanina u SNS, socijalisti su danas medijima dostavili saopštenje za javnost u kojem ga pozivaju da vrati odbornički mandat.

Izvršni odbor Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Pančevo za učlanjenje odbornika i člana Izvršnog odbora GrO SPS Pančevo, Zorana Ašanina u Srpsku naprednu stranku, saznao je iz medija i tim povodom je zasedao u četvrtak, 24. novembra, navodi se u saopštenju.

Pojedini mediji su preneli vest da je Zoran Ašanin potpredsednik pančevačkog SPS-a, međutim, u saopštenju SPS-a ističu da Ašanin nikada nije bio potpredsednik SPS-a u Pančevu, već član IO GrO, a posle aprilskih izbora i odbornik SPS-a u gradskom parlamentu. 

Ašaninov prelazak iz SPS-a u SNS ocenjujemo kao nekorektan i iznuđen potez i pozivamo ga kao bivšeg partijskog kolegu da vrati odbornički mandat socijalistima. Obrazloženje, preneto u medijima, da će ubuduće „politički angažman nastaviti u SNS-u, jer je, kako se navodi, u pitanju, ozbiljna, dobro organizovana stranka sa jakom infrastrukturom koja uživa najveću podršku građana“ zvuči neuverljivo, ali mu želimo sreću ukoliko je to najbolje za njega, navodi se u saopštenju SPS-a.

SPS u Pančevu je uspeo da opstane i u gorim vremenima i spreman je da se uhvati u koštac sa svim izazovima, jer daje podjednaku šansu iskusnim kadrovima, ali i mladim i ambicioznim ljudima, zaključuje se u ovom saopštenju.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00