sreda, 16. novembar 2016.  12:04h
Pročitano 1595 puta

DS u razgovoru s građanima želi da kreira predlog budžeta Grada

Odbornička grupa Demokratske stranke u Skupštini Grada Pančeva povodom predstojećeg usvajanja budžeta za narednu godinu intenziviraće svoj rad kroz resorne odbore i razgovore sa građanima, najavljeno je na danas održanoj konferenciji za novinare.

Nikola Ćurčin, Nađa Higl, Dr Dušan Stojić i Dubravka Terek, odbornici DS u Skupštini grada Pančeva Nikola Ćurčin, Nađa Higl, Dr Dušan Stojić i Dubravka Terek, odbornici DS u Skupštini grada Pančeva Pančevo.MOJKraj.rs

Dr Dušan Stojić, vd predsednika GO DS u Pančevu podsetio je da je ova stranka kroz predizborni program već istakla da su joj prioriteti obrazovanje, socijalna zaštita, poboljšanje zdravstvenih usluga, olakšanje poslovanja preduzetnika i vraćanje ingerencija naseljenim mestima.

 

IMG 20161116 100341

 

U narednim nedeljama u razgovoru sa našim sugrađanima želimo da dođemo do zajedničkih predloga za narednu sednicu. Ovim putem ih pozivamo da kroz aktivnosti koje će biti organizovane daju svoj doprinos u formiranju što kvalitetnijih rešenja i predloga, rekao je Stojić.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00