sreda, 13. jul 2016.  20:04h
Pročitano 2210 puta

Dve sednice Skupštine grada 20. jula

Predsednik Skupštine grada Pančeva za sredu, 20. jul zakazao je dve sednice Skupštine, od kojih bi jedna trebalo da počne u 10, a druga u 12 sati.

U sredu, 20. jula biće održane 2 sednice Skupštine Grada Pančeva U sredu, 20. jula biće održane 2 sednice Skupštine Grada Pančeva Pančevo.MOJKraj.rs/arhiva

Pred odbornicima će se naći Predlog odluke o uključivanju građana Pančeva u proces donošenja odluke o raspodeli dela sredstava budžeta grada kroz model participativnog budžetiranja.

Svoje mišljenje odbornici će dati između ostalog i na izveštaj o stanju životne sredine na teritoriji Pančeva za 2015. godinu kao i program kontrole kvaliteta vazduha za 2015. i 2016. godinu, a na dnevnom redu su i odgovori na nekoliko odborničkih pitanja.

Odbornici bi na ovoj sednici trebalo da razreše dužnosti sadašnjeg direktora JKP Zelenilo Dragana Katucu, nakon što je on podneo ostavku na ovu funkciju. Na mesto vd direktora Zelenila trebalo bi da budu imenovana Vladislava Čolić iz Banatskog Novog Sela koja je do sada bila vd direktora u JKP BNS.

Na mesto vd direktora tog preduzeća u Banatskom Novom Selu biće imenovan Dejan Gondi iz Banatskog Novog Sela.

Istog dana u podne zakazana je naredna, vanredna, sednica na zahtev trećine odbornika na čijem dnevnom redu bi bila realizacija projekta za finansiranje i izgradnju elektrane za proizvodnju energije od otpada u Republici Srbiji.

Zahtev za održavanje vanredne sednice potpisalo je 24 odbornika i 12. jula je podnet predsedniku Skupštine. Ovaj zahtev potpisale su odborničke grupe DS, Dosta je bilo, LSV-a i SPS-a.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00