četvrtak, 19. maj 2016.  14:16h
Pročitano 5885 puta

Saša Pavlov ponovo gradonačelnik Pančeva (FOTO)

Saša Pavlov ponovo je izabran za gradonačelnika Pančeva na današnjoj sednici Skupštine, a za zamenika gradonačelnika izabran je Predrag Živković.

Na prvoj sednici Skupštine grada Pančeva održanoj odmah nakon Konstitutivne sednice za gradonačelnika grada Pančeva izabran je Saša Pavlov Na prvoj sednici Skupštine grada Pančeva održanoj odmah nakon Konstitutivne sednice za gradonačelnika grada Pančeva izabran je Saša Pavlov Pančevo.MOJKraj.rs

Inače, prvo je održana Konstitutivna sednica Skupštine na kojoj su odbornici položili zakletvu i tajnim glasanjem za predsednika Skupštine u novom sazivu ponovo imenovali Tigrana Kiša. Zamenica predsednika Skupštine biće Vesna Arsenović.

Za sekretara Skupštine imenovana je Mirjana Jocić, dok je za njenog zamenika imenovana Sanja Popović.

 

1 polaganje zakletve

 

Odmah nakon Konstitutivne sednice, Tigran Kiš je zakazao za 11.30 sati narednu Sednicu Skupštine na kojoj će biti izabrani gradonačelnik, zamenik gradonačelnika i članovi Veća.

Gradsko veće umesto 11 od sada će brojati 7 članova, tako da će Saša Pavlov, kao novoimenovani gradonačelnik Pančeva biti zadužen i za privredu i investicije, a njegov zamenik Predrag Živković za finansije.

 

novi clanovi veca

 

Za nove članove gradskog veća imenovani su: Aleksandar Stevanović za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, Zorica Repac za selo, poljoprivredu i ruralni razvoj, Milenko Čučković za rad, zapošljavanje i socijalna pitanja, Nemanja Rotar za kulturu i omladinu, mr Tatjana Božić za obrazovanje, Dr Mirela Petrović za zdravstvo a Katarina Banjai za zaštitu životne sredine i održivi razvoj. Svi članovi gradskog veća će biti na stalnom radu.

U nastavku sednice, nakon imenovanja organa vlasti u Pančevu, zakletvu je položilo novih 6 odbornika i imenovani su vršioci dužnosti Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva, JKP Higijene i Kulturnog centra.

Na mesto vršioca dužnosti direktora Direkcije za izgradnju ponovo je imenovana Maja Vitman, koja je tu funkciju obavljala do izbora, a na mesto v.d. direktora JKP Higijene imenovan je Milan Stanišić koji je poslednja dva meseca obavljao funkciju v.d. direktora Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva.

Zbog izbora u Gradsko veće, Nemanji Rotaru prestao je mandat direktora Kulturnog centra Pančevo, a na mesto v.d. direktora Kulturnog centra Pančevo imenovan je Nemanja Bogdanov. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(11 glasova)

Komentari  

0 #1 Gradjanin 19-05-2016 15:24
:-x :-x :-x :-x
Odgovori
+2 #2 Павле 19-05-2016 16:35
Па ово је дивно. Власт се није ни променила. Благо нама. :)
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00