utorak, 19. april 2016.  11:37h
Pročitano 1516 puta

GG “Nestranačka građanska lista” poziva mlade da izađu na izbore

Grupa građana “Nestranačka građanska lista” poziva sve mlade ljude da 24. aprila izađu na izbore i da glasaju.

Grupa građana “Nestranačka građanska lista” poziva sve mlade ljude da 24. aprila izađu na izbore i da glasaju Grupa građana “Nestranačka građanska lista” poziva sve mlade ljude da 24. aprila izađu na izbore i da glasaju GG "Nestranačka građanska lista"

Simona Stanković, kandidatkinja za odbornicu ispred Građanske nestranačke liste na konferenciji za novinare je izjavila da je njihov cilj  da podignu svest mladim sugrađanima, budući da je veoma visok procenat mladih koji iskazuje nezainteresovanost za društvena i politička dešavanja.

Poslednji statistički podaci govore da samo 5-10% mladih izlaze na izbore, što je poražavajuće. Mi hoćemo da čujemo stav mladih, hoćemo jer znamo da možemo da budemo  glasnogovornici mladih, hoćemo dijalog, jer  bez dijaloga nema razumevanja, hoćemo omladinu sa stavom. Želimo da probudimo svest mladih i ovim putem pozivamo svu omladinu u Pančevu da svojim izlaskom podrže “Petar Andrejić – Nestranačka građanska lista” koja je pod rednim brojem 8, rekla je Simona Stanković.

Autor:  GG Nestranačka građanska lista
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00