utorak, 12. april 2016.  14:33h
Pročitano 2086 puta

SDS: Kandidati s liste broj 7 nemaju rezervni grad

Osnovna poruka GO SDS u Pančevu u kampanji je “Imaš izbor”, rekao je na današnjoj konferenciji za novinare Srđan Miković, predsednik Socijaldemokratske stranke Pančevo.

Svaki građanin Pančeva, uključujući i sva naseljena mesta, ima izbor da bira vlast ili da glasa za one koji mogu da rade bolje od ove vlasti. Kandidujemo listu sa ljudima koji su ili rođeni na teritoriji Opštine Pančevo ili koji su rođeni u nekom drugom mestu ali su rešili da svoju sudbinu vežu za sudbinu drugih građana Pančeva, za perspektivu našeg grada, jer rezervni grad nemamo. Kao što se ni ja ni jednog trenutka nisam selio van Pančeva i kao što sam sudbinu i sebe i svoje dece vezao za ovaj grad i kao što želim da moji, i Danilo i Dimitrije, žive u uređenom gradu, da pohađaju uređene i sigurne škole, da osnovno zdravstveno osiguranje ostvaruju ovde u našem gradu, tako i svi ostali kandidati za odbornike sa naše liste vrlo dobro znaju šta je potrebno gradu Pančevu, rekao je Srđan Miković.

Ukoliko je svako od ovih ljudi živeo 20, 30, 40 ili 50 godina u Pančevu i ukoliko je pokazao da nema rezervni grad, Miković smatra da građani moraju ovoj listi da ukažu poverenje.

Smatramo da su u dosadašnjem periodu loše utvrđivani prioriteti razvoja grada Pančeva i svih naseljenih mesta, da se dešava da se godinama ne završavaju projekti koje je trebalo završiti u mnogo kraćem periodu. Ilustracije radi, izgrađena je nova deponija ali i dalje nije poznato kada će stara deponija prestati da radi. Od komunalnih delatnosti do kulture očigledno je da nisu dobro sagledavani prioriteti i upravo zbog toga smatramo da može mnogo bolje, rekao je Miković.

Lista SDS Srđan Miković na lokalnim izborima 24. aprila na glasačkom listiću biće na broju 7.

 

flajer str 1

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00