ponedeljak, 4. april 2016.  23:34h
Pročitano 2008 puta

GG “Nestranačka građanska lista” predala kandidaturu za odbornike

Grupa građana "Nestranačka građanska lista", danas je predala materijal Gradskoj izbornoj komisiji za učešće na lokalnim izborima u Pančevu. 

Naziv liste je "Petar Andrejić - Nestranačka građanska lista" koji je nakon predaje izjavio da njihovu listu karakterišu mladost, iskustvo i stručnost Naziv liste je "Petar Andrejić - Nestranačka građanska lista" koji je nakon predaje izjavio da njihovu listu karakterišu mladost, iskustvo i stručnost GG "Nestranačka građanska lista"

Naziv liste je "Petar Andrejić - Nestranačka građanska lista" koji je nakon predaje izjavio da njihovu listu karakterišu mladost, iskustvo i stručnost. 

Pored mladih ljudi, odličnih studenata, na našoj listi nalaze se dokazani stručnjaci iz oblasti poljoprivrede, advokature, zdravstva kao i oni sa ogromnim političkim iskustvom. Želimo da ponudimo građanima Pančeva mogućnost da zajedno rešavamo svakodnevne komunalne probleme ali i da stvaramo uslove da se ovaj grad brže razvija i omogući svim njegovim stanovnicima bolji život i sigurniju budućnost. Želimo da budemo partner svima onima koji imaju isti pogled na budućnost Pančeva i svima pružamo ruku, rekao je Petar Andrejić.

Ako Gradska izborna komisija proglasi listu važećom, ona će biti na rednom broju osam na glasačkom listiću.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Komentari  

0 #1 Nenad 06-04-2016 01:41
Ovo je prava stvar, koliko vidim to su ljudi koji umeju i znaju. Naročito Petar, zamislite šta bi uradio u gradu kada je sve ono u Starčevu?!
Odgovori

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00