petak, 1. april 2016.  15:45h
Pročitano 3583 puta

Boris Tadić i Čedomir Jovanović u Pančevu

Boris Tadić, predsednik Socijaldemokratske stranke i Čedomir Jovanović, predsednik Liberalno demokratske partije boravili su danas u Pančevu u okviru predizborne kampanje za predstojeće izbore.

Boris Tadić, predsednik SDS na Korzou u Pančevu Boris Tadić, predsednik SDS na Korzou u Pančevu V.M.

Boris Tadić je tokom posete u Pančevu boravio u prostorijama SDS-a gde je imao radni sastanak sa članovima stranke i kandidatima za odbornike na listi SDS-a u Pančevu.

 

2

 

Sastanku su prisustvovali i predstavnici odbora ove stranke iz Kovina i Kovačice.

Nakon sastanka, Boris Tadić i Čedomir Jovanović prošetali su centralnim ulicama Pančeva i na Korzou razgovarali sa okupljenim građanima.

 

 

3

 

Predsednik SDS Boris Tadić, tokom posete Pančevu u razgovoru sa građanima istakao je da Vučićeva vlada nije rešila nijedan suštinski problem ekonomije u Srbiji.

Vučićeva vlada praktično nije rešila nijedan suštinski problem naše ekonomije. Naprotiv, Srbija je u velikom zaostajanju i mi smo zemlja, po svim ekonomskim parametrima, na kraju Balkana i Jugoistočne Evrope. Ta klima, ekonomska klima, može samo da pogoduje šovinistima i nacionalistima, izjavio je Tadić.

 

tadic pancevo

 

Tadić je dodao i da ovi izbori praktično određuju kako ćemo stupati na evropskoj i ekonomskoj sceni u godinama koje dolaze.

Ovo je trenutak kada moramo da razumemo šta će se dešavati u narednih četiri ili osam godina i ovi izbori praktično određuju kako ćemo mi stupati na evropskoj sceni, na ekonomskoj sceni, kako ćemo se boriti za interese svakog građanina ove zemlje u godinama koje dolaze, naglasio je Tadić i pozvao građane da izađu na izbore.

I zato, pozivam građane da izađu na izbore, da pobedimo još jednom, mi možemo da pobedimo ponovo.

 

4 boris u pancevu daje izjavu

 

Predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas u Pančevu da je Srbiji neophodna ustavna reforma, u okviru koje treba doći do najefikasnijeg uređenja Vojvodine, njene široke autonomije i omogućavanja korišćenja njenih potencijala.

Zbog toga nam je Vojvodina potrebna i u republičkim izborima, jer sve promene o kojima pričamo moraju biti inicirane u Beogradu, moraju biti inicirane u republičkom parlamentu, izjavio je Jovanović.

 

ceda i boris u pancevu

 

On je rekao da se do modernih, evropskih i demokratskih ciljeva ne može doći ukoliko se zaobiđe Vojvodina.

Potreban nam je pozitivan pogled na život, spremnost da slušamo, da čujemo, da se dogovorimo oko posla koji treba da se uradi i da stavimo tačku na sve ono što je loše, dodao je Jovanović.

 

5aaaaa

 

SDS i LDP nastupaju zajedno, kao koalicioni partneri na pokrajinskim izborima, na republičkim izborima SDS i LDP u koaliciji su i sa LSV, dok će u Pančevu SDS nastupiti samostalno na listi broj 7 pod nazivom “SDS – Srđan Miković”.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00