utorak, 29. mart 2016.  18:48h
Pročitano 2276 puta

Miković: Glasajte za listu broj 7

Srđan Miković, predsednik GO Socijaldemokratske stranke u Pančevu je na današnjoj konferenciji za novinare pozvao Pančevke i Pančevce da 24. aprila na lokalnim izborima na glasačkom listiću zaokruže listu broj 7 – “SDS - Srđan Miković”.

Srđan Miković, predsednik GO SDS Pančevo pozvao je građane da 24. aprila na lokalnim izborima na glasačkom listiću zaokruže listu broj 7 – “SDS - Srđan Miković” Srđan Miković, predsednik GO SDS Pančevo pozvao je građane da 24. aprila na lokalnim izborima na glasačkom listiću zaokruže listu broj 7 – “SDS - Srđan Miković”

On je pozvao građane da razmotre šta ljudi s ove liste nude, a što je za razliku od onih koji obavljaju javne funkcije ipak drugačije. 

Činjenica je da upravo naša lista nudi ozbiljnu alternativu onima koji su dobili poverenje građana da u prethodnom periodu vode grad. Mi smo uvereni da to može da se uradi na bolji ali i jeftiniji način, odgovornije. Briga o drugima vrhunsko je načelo svakog dobrog političara i upravo zbog toga mi smo se i kandidovali da bismo brinuli o drugima, da bismo bili sluge građanima Pančeva i da bismo pokušali da popravimo položaj stanovnika grada i stanovnika sela, rekao je Miković.

Prema rečima Srđana Mikovića svi su puni priče o popravljanju položaja seljaka, ali tu se radi ne samo o rešavanju pitanja zakupa zemlje, otkupnih cena, protivgradnih stanica. 

Radi se o tome da bi građani u naseljenim mestima trebalo da žive onako kako žive i svi stanovnici grada Pančeva. Građani Pančeva su suočeni sa određenim problemima gde upravo postoji disparitet cena komunalnih usluga i onoga što se pruža kao komunalna usluga. I tu sve može da se popravi, da bude jeftinije i bolje. Raduje nas što će konačno da se završi projekat vodovoda za Dolovo, a ja se radujem posebno, zato što sam u saradnji sa nemačkim investicionim fondom KfW bio taj koji je inicirao da se unapredi vodosnabdevanje na području tadašnje opštine Pančevo, da se osim južnih sela povežu i Severna sela, pa između ostalih i Dolovo na gradski vodovod, da građani Dolova takođe dobiju kvalitetnu vodu za piće, kao što se nadam da ćemo u narednom periodu omogućiti i stanovnicima Banatskog Novog Sela, rekao je Miković.

 

mikovic

 

On je dodao da je činjenica da su određeni pomaci učinjeni naročito po pitanju Apoteke, ali misli da je dobro što se ta velika sramota koja se desila na području grada Pančeva konačno sada rešava.

Dobro je što će građani biti u prilici da tu osnovnu zdravstvenu zaštitu na određeni način dobiju, da mogu da se snabdeju neophodnim lekovima u gradskoj apoteci i apotekama u naseljenim mestima. Međutim, to nije sve. Organizacija zdravstva može da se promeni u onom delu koji je u nadležnosti lokalne samouprave. Svedoci smo, da se na primer, samo zbog loše organizacije, papir za rekreativnu nastavu čeka u redovima. Zdrava deca dolaze u situaciju da zbog tog papira i administrativne formalnosti završavaju u kontaktu sa bolesnom decom, gde preti opasnost da upravo oni koji bi trebalo da odu na rekreativnu nastavu da se zaraze i bolesni odu na rekreativnu nastavu, rekao je Srđan Miković.

Miković je najavio da će Boris Tadić, predsednik SDS zajedno sa koalicionim partnerom, Čedomirom Jovanovićem, predsednikom LDP-a, u petak, 1. aprila, u periodu između 13 i 13.30 sati boraviti u Pančevu, u razgovoru sa građanima Pančeva, na Korzou.

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00