utorak, 22. mart 2016.  02:59h
Pročitano 2409 puta

Pančevački SPS pod rednim brojem 5 na glasačkom listiću za lokalne izbore

Gradska izborna komisija proglasila je izbornu listu kandidata za odbornike “Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija i Demokratska partija Makedonaca”. 

S predaje izborne liste kandidata koalicije oko SPS za predstojeće lokalne izbore S predaje izborne liste kandidata koalicije oko SPS za predstojeće lokalne izbore GO SPS Pančevo

Lista će na lokalnim izborima u Pančevu biti pod rednim brojem 5. 

Nosilac liste i kandidat SPS-a za gradonačelnika je Nikola Dangubić, diplomirani inženjer poljoprivede i dugogodišnji direktor pančevačke filijale Dunav osiguranja.

Na našoj listi je 55 kandidata za odbornike, među kojima su na primer dva istaknuta sportska radnika – Ljuba Stanišić i Žikica Milosavljević, zatim dr Rasko Guberinić, dr Stanisav Milošević, dr Slavica Janošević, mladi i stariji iskusni kadrovi. Želimo da pokažemo da imamo dovoljno snage, iskustva i želje da se predstavimo u pravom svetlu građanima Pančeva. Nadamo se da ćemo ostvariti što bolji izborni rezultat, a zašto ne i pobedu, rekao je Nikola Dangubić, prvi čovek pančevačkih socijalista.

Na listi se nalazi veliki broj izuzetnih ljudi koji su gradili ili još grade karijere u Pančevu, zaključuje se u saopštenju ove stranke.

Autor:  GO SPS Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00