četvrtak, 17. mart 2016.  11:15h
Pročitano 1288 puta

Levica Srbije podržava formiranje Nestranačke građanske liste

Levica Srbije se zalaže za novu politiku u kojoj se u prvi plan stavlja čovek, odnosno rešavanje njegovih svakodnevnih problema. 

Pored novih ideja za realizaciju takve politike su bitni i iskustvo i lični integritet, navodi se u saopštenju ove stranke.

Prikupljanje potpisa podrške za Nestranačku građansku listu biće organizovano u nedelju, 20. marta, od 16 do 19 časova u Ulici Žarka Zrenjanina 26 u Pančevu. Potrebno je poneti važeću ličnu kartu ili pasoš.

Zbog toga je Gradski odbor Levice Srbije u Pančevu doneo odluku da se pridruži, i podrži inicijativu Petra Andrejića da se oformi Nestranačka građanska lista. 

Petar Andrejić je čovek koji iza sebe ima konkretne rezultate, čovek koji je dobro poznat Pančevcima i Pančevkama, čovek koji je oko sebe okupio sva udruženja koja deluju na teritoriji Starčeva, i time dokazao da se ljudi mogu ujediniti oko dobre ideje, bez obzira na političku organizaciju kojoj pripadaju. Naš zajednički cilj je da se jedan operativni model, dokazano uspešan u rešavanju lokalnih problema, primeni svugde gde može da da rezultate, piše u saopštenju.

 

LS boba i omladinac

 

Gradski odbor Levice Srbije u Pančevu smatra da je izuzetno važno da na sledećim lokalnim izborima naši sugrađani i sugrađanke poznaju ljude koji će biti njihovi predstavnici u lokalnom parlamentu i da glasaju za čoveka, a ne za stranku, zaključuje se u saopštenju.

Autor:  GO Levica Srbije Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00