subota, 12. mart 2016.  08:35h
Pročitano 2050 puta

Ženska snaga “Dveri”

GO Dveri u svom saopštenju piše da su se žene iz Pančeva angažovale da svoj život uzmu u svoje ruke, da urade šta je do njih za dobrobit njihovih porodica i našeg društva.

Porodični model društva je osnovno načelo naše politike, tako da su sve naše aktivnosti i programi usmereni ka uspostavljanju i očuvanju takvog društva. Dveri se zalažu da svaka žena u Srbiji bude ostvarena u skladu sa sopstvenim željama i mogućnostima, da bude bezbedna, zaštićena i zdrava, navodi se u saopštenju.

Najkraće rečeno, program Dveri namenjen poboljšanju položaja žena u društvu podrazumeva više mera:

1) Žene koje se posvete karijeri imaće jednake uslove za rad i jednaka priznanja kao i muškarci. 
2) Razvijaćemo posebne programe za obrazovanje žena, kao i pokretanje sopstvenog posla.
3) Zaposlene žene imaće apsolutnu zaštitu od gubitka posla zbog odluke da rađaju.
4) Zaštitićemo žene od svake vrste nasilja i zlostavljanja.
5) Organizovaćemo besplatne sistematske preglede i prevenciju najčešćih bolesti žena.

 

zene dveri

 

Nažalost, životna sredina u Pančevu je takva da je zdravlje svih građana permanentno ugroženo i Dveri će se zalagati za sve mere prevencije bolesti svih stanovnika, ali kada su žene u pitanju, posebnu pažnju posvetićemo da se trajno uspostave pravila redovnih besplatnih sistematskih pregleda, jer rano otkrivanje kancera dojke i grlića materice u najvećem broju slučajeva znači i izlečenje od ove opake bolesti, navodi se u saopštenju.

GO Dveri poziva sve žene iz Pančeva da obavezno izađu da glasaju 24.aprila a nadaju se da će veliki broj žena da podrži svojim glasom upravo Dveri. 

Imamo stručne ljude, spoj mladosti i iskustva i potpuno smo nove na ovoj umornoj, degradiranoj političkoj sceni. Mi smo veoma ozbiljne i rešene u nameri da se izborimo za bolji život žena a i svih ostalih građana Pančeva, zaključuje se u saopštenju.

 

Autor:  GO Dveri Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(3 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00