sreda, 9. mart 2016.  22:19h
Pročitano 7062 puta

Aleksandar Vučić posetio GO SNS u Pančevu

Nakon otvaranja Okruglog stola o ženskom preduzetništvu u Kovačici, predsednik Srpske napredne stranke i premijer Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić posetio je i Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu. 

Aleksandar Vučić posetio je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu Aleksandar Vučić posetio je Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu GO SNS Pančevo

Pored predsednika Gradskog odbora Željka Sušeca i potpredsednika Dejana Simeunovića, Dragana Katuce, i Saše Pavlov, kao i koordinatora Srpske napredne stranke za Južnobanatski okrug Branka Malovića i Darka Jovanovića, dobrodošlicu predsedniku Srpske napredne stranke poželelo je i članstvo. 

Vučić je izjavio da tajkuni više Srbijom ne upravljaju kao što su upravljali ranije. 

Oni ne određuju budućnost Srbije i ne pljačkaju je kao što su je pljačkali ranije, ali i dalje imamo one koji su pre svega na lokalnom nivou, a koji i dalje uzimaju od građana, uzimaju od naroda. Zato nam je potrebno da se izborimo za efikasnije pravosuđe i za bolje rezultate u toj oblasti. Posebno je važno da sada, kada smo postavili temelje moderne ekonomije i kada smo uredili javne finansije, možemo da razmišljamo o tome da u naredne četiri godine radimo isključivo na podizanju životnog standarda, da dostignemo evropski životni standard i da se ponašamo odgovorno prema našoj deci, izjavio je premijer Aleksandar Vučić.

U svom kratkotrajnom izlaganju predsednik je primetio veliku energiju i istakao da će im ona biti neophodna u predstojećoj izbornoj kampanji koju će Srpska napredna stranka voditi fer i korektno.

Autor:  GO SNS Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00