četvrtak, 21. decembar 2023.  16:20h
Pročitano 656 puta

Pokrajinska izborna komisija: Ponavljaju se izbori na jednom biračkom mestu u Pančevu

Pokrajinska izborna komisija je na 22. sednici, održanoj danas, 21. decembra, donela Rešenje o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje, odnosno za koje je konstatovano da se ne mogu utvrditi rezultati glasanja na izborima za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine održanim 17. decembra 2023. godine.

Glasanje će biti ponovljeno u Pančevu, na biračkom mestu broj 70 u Gimnaziji „Uroš Predić“ Pančevo Glasanje će biti ponovljeno u Pančevu, na biračkom mestu broj 70 u Gimnaziji „Uroš Predić“ Pančevo PIK logo

 

Ponovno glasanje na pet biračkih mesta (na po jednom biračkom mestu u Zrenjaninu, Pančevu, Plandištu i na dva biračka mesta u Kuli) sprovešće se u subotu, 30. decembra 2023. godine, u vremenu od 7.00 do 20.00 časova.

Glasanje će biti ponovljeno u Pančevu, na biračkom mestu broj 70 u Gimnaziji „Uroš Predić“ Pančevo.

Rešenje Pokrajinske izborne komisije o sprovođenju ponovnog glasanja na biračkim mestima na kojima je poništeno glasanje dostupno je na veb-prezentaciji Pokrajinske izborne komisije https://pik.skupstinavojvodine.gov.rs/, u delu IZBORNA DOKUMENTA.

U delu ZAPISNICI O RADU BIRAČKIH ODBORA, dostupna su Rešenja o poništavanju glasanja na biračkom mestu, za ona biračka mesta za koje su nadležne opštinske/gradske izborne komisije donele takva rešenja (po jedno biračko mestu u Zrenjaninu, Pančevu, Plandištu i dva biračka mesta u Kuli).

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00