nedelja, 17. decembar 2023.  08:40h
Pročitano 1075 puta

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović glasao je na svom biračkom mestu

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović glasao je danas na svom biračkom mestu i iskoristio svoje glasačko pravo na republičkim i pokrajinskim izborima.

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović glasao je na biračkom mestu 32 u Pančevu i pozvao građane da izađu na današnje izbore i iskoriste svoje biračko pravo. Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović glasao je na biračkom mestu 32 u Pančevu i pozvao građane da izađu na današnje izbore i iskoriste svoje biračko pravo. Pančevo MOJKraj

 

 

Gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović glasao je na biračkom mestu 32 u Pančevu i pozvao građane da izađu na današnje izbore i iskoriste svoje biračko pravo.

Pozivam sve naše sugrađane da izađu na glasanje i da na svom biračkom mestu ostvare svoje biračko pravo. Ja sam to učinio danas na biračkom mestu 32 u MZ Gornji grad u Pančevu. Danas je svečani dan, dan demokratije, kada zajedno sa svojim porodicama, prijateljima i komšijama treba da Vojvodini i Srbiji damo podršku na putu razvoja i napretka. Danas glasamo za sigurnu budućnost Srbije, za mir, za stabilnost, za ubrazni rast i razvoj i Vojvodine i Srbije. Danas glasamo za nove bolnice i škole, nove auto-puteve, za još bolje plate i penzije, za još bolju budućnost naše dece, izjavio je gradonačelnik Pančeva Aleksandar Stevanović.

 

gradonacelnik stevanovic za pmk

 

Prema informacijama iz Gradske izborne komisije glasanje se odvija bez problema na svih 74 biračkih mesta na teritoriji grada Pančeva.

Biračka mesta su otvorena na vreme, u 7 sati. Glasačka mesta biće otvorena do 20 sati. 

Na teritoriji grada Pančeva je 106.742 birača evidentirano u Izvodu iz biračkog spiska koji imaju pravo glasa na izborima za narodne poslanike u Skupštini Republike Srbije i izborima za predsednika Republike Srbije.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00