subota, 18. novembar 2023.  11:47h
Pročitano 561 puta

Proglašena pokrajinska lista SNS: Evo ko su kandidati iz Pančeva

Pokrajinska izborna komisija, na sednici održanoj 17. novembra, donela je Rešenje o proglašenju Izborne liste „ALEKSANDAR VUČIĆ – Vojvodina ne sme da stane“, koju je, za izbore za poslanike u Skupštinu Autonomne pokrajine Vojvodine, raspisane za 17. decembar, podnela Koalicija „Aleksandar Vučić – Vojvodina ne sme da stane“.

Na listi je devetoro kandidata iz Pančeva od toga osmoro iz redova SNS i jedan iz SDP Srbije Na listi je devetoro kandidata iz Pančeva od toga osmoro iz redova SNS i jedan iz SDP Srbije Pančevo MOJKraj

 

Na listi je devetoro kandidata iz Pančeva od toga osmoro iz redova SNS i jedan iz SDP Srbije.

Diplomirani ekonomista Ivan Tešić iz Pančeva na visokom je 12. mestu kandidata koalicione liste Srpske napredne stranke. 

Na visokom 15. mestu je i master ekonomista Maja Vitman, menadžerka Grada Pančeva. Pored njih, iz Pančeva, na procenjeno prolaznim mestima, prema projekcijama izbornih rezultata eminentnih istraživačkih kuća, su i strukovni ekonomista Snežana Lazić i advokat Saša Levnajić.

Na listi kandidata iz Pančeva su i diplomirani ekonomista Nada Milanović, mašinski inženjer Milan Stanković, diplomirani menadžer Đura Topalović, diplomirani menadžer internacionalnog biznisa - ekonomista Mirjana Savkov.

Na listi je i diplomirana pravnica Milica Božić koja je kandidat ispred SDP Srbije.

Kompletnu koalicionu listu SNS za pokrajinske izbore možete pogledati OVDE.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00