utorak, 1. mart 2016.  21:19h
Pročitano 1117 puta

SDS: spremni smo za izbore

Socijaldemokratska stranka je spremna za izlazak na izbore čije se raspisivanje očekuje do kraja ove nedelje, rekao je Srđan Miković, predsednik Gradskog odbora ove stranke na konferenciji za novinare. 

SDS će na predstojećim izborima da ponudi opciju svima koji su nezadovoljni načinom na koji se vode javni poslovi i ova stranka je spremna da razgovara sa svim drugim političkim strankama o tome SDS će na predstojećim izborima da ponudi opciju svima koji su nezadovoljni načinom na koji se vode javni poslovi i ova stranka je spremna da razgovara sa svim drugim političkim strankama o tome Pančevo.MOJKraj.rs

SDS će na predstojećim izborima da ponudi opciju svima koji su nezadovoljni načinom na koji se vode javni poslovi i ova stranka je spremna da razgovara sa svim drugim političkim strankama o tome.

Kandidujemo ljude koji su u Socijaldemokratskoj partiji Pančeva, ali i ljude koji imaju ličnog, profesionalnog i životnog iskustva i koji su dokazali da mogu da obavljaju javne i društvene funkcije. Politiku shvatamo kao teret obaveze i odgovornosti, a ne kao kraći put do bogatstva i privilegija. Zbog toga očekujemo da na narednim lokalnim izborima nastupimo s prijateljima iz stranke „Zeleni Srbije”, očekujemo da budu završeni razgovori s LDP-om, ali i da na našoj listi budu nestranačke ličnosti koje su svojim radom pokazale da im je Pančevo u srcu i dokazale da mogu u određenim segmentima da doprinesu opštem životu Pančevaca, izjavio je Srđan Miković.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00