sreda, 24. februar 2016.  15:34h
Pročitano 1323 puta

SDS: U toku razgovori oko zajedničke liste za lokalne izbore

Socijaldemokratska stranka formirala je Inicijativni odbor u Starčevu, a na njegovom čelu je Dragana Mladenović, diplomirani ekonomista iz Starčeva. 

Sa sastanka na kojem je osnovan Inicijativni odbor SDS u Starčevu Sa sastanka na kojem je osnovan Inicijativni odbor SDS u Starčevu GO SDS Pančevo

Na konferenciji za novinare saopšteno je da će u narednom periodu biti pojačan i Inicijativni odbor stranke u Jabuci, čime će biti završeno formiranje tima za izbore koji se očekuju krajem aprila.

Predsednica Inicijativnog odbora SDS za Starčevo je Dragana Mladenović, diplomirani ekonomista iz tog mest. Osim nje, članovi Inicijativnog odbora su Dejan Đurišić, Raša Dimić, Dragan Žalac, Zlata Matejčić i Stanča Stanković. 

Srđan Miković, predsednik Gradskog odbora SDS-a u Pančevu saopštio je da ova stranka vodi razgovore sa „Zelenima Srbije” i LDP-om oko zajedničke liste za lokalne izbore. 

 

U najskorijem periodu nastavićemo razgovore sa strankom „Zeleni Srbije” oko izlaska na izbore na zajedničkoj listi. Na lokalnom nivou najintenzivniji razgovori se vode s LDP-om, ali i s predstavnicima ostalih stranaka koje nisu u vlasti, jer na izbore izlaze da bi dobili poverenje građana da obavljaju poslove u lokalu, rekao je Miković. 

Odluku o tome s kime će SDS biti u predizbornoj koaliciji doneće Gradski odbor ove stranke. 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00