ponedeljak, 15. februar 2016.  01:08h
Pročitano 1912 puta

Jedan od osnivača PUPS prešao u SNS

Gradski odbor PUPS Pančevo i odbornici ove stranke u gradskoj skupštini, pristupili su u nedelju, 14. februara, Srpskoj naprednoj stranci, saopšteno je na koferenciji za medije. 

Konferencija za medije povodom prelaska odbornika PUPS u SNS Konferencija za medije povodom prelaska odbornika PUPS u SNS V.V.

Jedan od osnivača Partije ujedinjenih penzionera Srbije, član glavnog i izvršnog odbora, potpredsednik pokrajinskog kao i predsednik Gradskog odbora Pančevo Nenad Šaletić na konferenciji za novinare izjavio je da penzioneri u SNS-u i njenom predsedniku i premjeru Aleksandru Vučiću vide jedinu političku snagu koja naporno radi na uređenju države i unapređenju položaja svih njenih stanovnika i da u tome imaju rezultate .

On je istakao da su SNS i njen predsednik i premijer Vučić svojim dosadašnjim radom pokazali da penzioneri imaju njihovu podršku kao i da su sve što su obećali kada su u pitanju najstariji sugrađani ispunili.

Žao mi ješto moram da kažem, ali PUPS je zapostavio penzionere. Već duže vreme ne radi ništa na rešavanju naših problema. Ovim pristupanjem SNS-u, pridružujem se onima koji bolje rade, koji žele i mogu da poboljšaju položaj građana Srbije. I što je veoma važno, pridružujem se onima koji znaju da prepoznaju kvalifikovane i sposobne ljude, koji imaju znanje da te zadatke i ostvare. Koji ne gledaju isključivo samo svoj interes, već interes svih građana. SNS ima najviše snage, energije i znanja da sprvede sve neophdne poteze koji će ekonomski ojačati državu i unaprediti položaj penzionera, istakao je Šaletić.

Predsednik Gradskog odbora SNS Željko Sušec pozdravio je nove članove i zahvalio se na ukazanom poverenju istakavši da će SNS uvek imati veliko poštovanje prema penzionerima zbog njihovog rada u prošlosti, ali i nesebične podrške reformskoj politici naprednjaka u sadašnjosti.

Autor:  V.V.
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00