ponedeljak, 8. februar 2016.  15:59h
Pročitano 2154 puta

Dveri: Menjaj na bolje!

Sledeći lokalni izbori u Pančevu su prilika da građani odlučno kažu da nisu zadovoljni ni jednom vlašću decenijama unazad i da su rešeni da uzmu sudbinu u svoje ruke i menjaju na bolje, navodi se u saopštenju Gradskog odbora Dveri.

Ukoliko građani nisu zadovoljni što postoji problem sa upisom dece u vrtić, što su cena vode, grejanja, poreza na imovinu i drugih dadžbina takve da zaposlen čovek ne može da ih plati i živi od svog rada, što imamo afere i pronevere novca u Apoteci Pančevo, Direkciji za izgradnju i uređenje grada, što u Higijeni, ATP-u, Zelenilu... imaju primače plate iz stranaka, a malo stvarno zaposlenih i neophodnih radnika za delatnost kojom se bave, što je ogroman novac potrošen za industrijsku zonu ''Sever'', a ona nije otvorena ni godinu dana nakon obećanja lokalne vlasti, što mnogo toga ne funkcioniše kako treba i na korist svih naših porodica, onda je prilika i pozivamo sve nezadovoljne građane da se priključe pokretu Dveri, a naravno i da daju svoj glas jedinoj političkoj organizaciji u čijem Gradskom odboru nema ni jednog člana koji je bilo kada i preko ma koje stranke zaposlen u neko budžetsko preduzeće, navodi se u saopštenju.

Niko od članova Dveri nije upropastio ni jedno pančevačko preduzeće, naši članovi nisu bili učesnici sumnjivih privatizacija, afera, niti su upropastili neko preduzeće u gradu i pozivamo sve građane da provere ko su ljudi u njihovoj sredini koji predstavljaju Dveri. 

Dveri Pančeva su, kako navode u saopštenju, kao politička organizacija koja je ispratila rad lokalnih službi, dobile podršku mnogih stručnjaka u svojoj oblasti, a oni su zajedno sa nama analizirali rad lokalne samouprave i davali predloge kako bi trebalo raditi na korist svih građana Pančeva. 

Dveri su potpuno spremne da, zajedno sa odgovornim, sposobnim i stručnim ljudima preuzmu odgovornost za sudbinu našeg grada i s tim u vezi objavljujemo početak izborne kampanje, piše dalje u saopštenju. 

Glas za Dveri je siguran glas da više neće biti zaposlenja na izmišljena radna mesta, da će biti sankcionisana svaka pronevera javnog dobra i budžeta. Pozivamo sve građane i organizacije, udruženja... kojima je na prvom mestu moral, čast, ljubav prema porodici i poštovanje svoga komšije, da se priključe i zajednički ostvarimo pristojne uslove za život.

Porodična deklaracija i donošenje svih odluka u kojima će interes porodice biti iznad svih drugih interesa su osnov našeg lokalnog programa. Za ostvarenje tog programa neophodna nam je podrška svih građana koji nisu zadovoljni , žele dobro svojoj porodici, odlučni su, hrabri i odgovorni i zbog toga je naš slogan “Menjaj na bolje”, zaključuje se u saopštenju.

 

Autor:  GO Dveri Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(4 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00