četvrtak, 2. februar 2023.  22:44h
Pročitano 209 puta

OO SNS Kovačica: Umesto jedinstva, od opozicije samo želja za samopromocijom

U Skupštini Republike Srbije danas je održana sednica Parlamenta na kojoj se trebalo raspravljati o životu našeg naroda na Kosovu i Metohiji, na žalost, neki su to videli kao sopstvenu priliku da se promovišu, navode u saopštenju za javnost iz OO SNS Kovačica.

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kovačica najoštrije osuđuje ponašanje opozicije, napuštanje sednice, napad na predsednika Vučića i destruktivno ponašanje koje su građani Srbije danas videli Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kovačica najoštrije osuđuje ponašanje opozicije, napuštanje sednice, napad na predsednika Vučića i destruktivno ponašanje koje su građani Srbije danas videli SNS Kovačica

 

Jedinstvena prilika da se pokaže jedinstvo i snaga po najvažnijem pitanju za državu Srbiju, prokockana je od strane opozicije koja je ovu priliku videla kao način za samopromociju uz uzvike, animalističke urlike, koji ne priliče ni ulici. 

Umesto konstruktivne rasprave, građani Srbije imali su prilike da vide neotesanu opoziciju koja je često neatrikulisanim glasovima pokušavala da spreči da građani čuju šta je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, želeo da im poruči. 

Kao eskalacija rušilačkog ponašanja, usledio je nedopustiv napad na predsednika Republike Srbije, Aleksandra Vučića. Skupini čiji je broj glasova na nivou statističke greške nije dosta da napadaju članove porodice predsednika Vučića, već koriste svaku priliku da naprave nered i haos, poput onog koji smo danas imali prilike da vidimo. 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kovačica najoštrije osuđuje ponašanje opozicije, napuštanje sednice, napad na predsednika Vučića i destruktivno ponašanje koje su građani Srbije danas videli. 

Politika Aleksandra Vučića je državotvorna, za razliku od njihove koja je vođena isključivo ličnim interesima do kojih pokušavaju da dođu putem jeftinih političkih poena.  

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kovačica je uz predsednika Aleksandra Vučića, uz politiku rasta i razvoja, uz politiku nacionalnog ponosa! 

Živela Srbija!

Živeo predsednik Vučić!

OO SNS Kovačica

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00