četvrtak, 2. februar 2023.  22:27h
Pročitano 669 puta

GrO SNS Pančevo: Užasnuti smo ponašanjem opozicije u Skupštini Srbije

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu osudio je napad opozicionih poslanika u Skupštini Srbije na predsednika države Aleksandra Vučića.

Saopštenje su potpisali poverenici Gradskog odbora Pančevo Marko Mladenović, Aleksandar Stevanović i Saša Levnajić Saopštenje su potpisali poverenici Gradskog odbora Pančevo Marko Mladenović, Aleksandar Stevanović i Saša Levnajić SNS Pančevo

 

Saopštenje Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu 

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Pančevu osuđuje napad opozicionih poslanika u Skupštini Srbije na predsednika države Aleksandra Vučića i pruža punu podršku predsedniku u jednoj od najvažnijih borbi za očuvanje mira, stabilnosti i interesa srpskog naroda i građana Srbije. 

Ovakvim nedoličnim ponašanjem i sramnim činom poslata je loša slika u svet iz institucije u kojoj je predsednik obrazlagao jedno od najvažnijih pitanja za Srbiju, pitanje statusa Kosova i Metohije i pokazuje koliko im je zaista stalo do interesa građana Srbije i same Srbije. 

Građani Srbije su birali i izabrali predsednika Aleksandra Vučića i njegovu politiku mira i stabilnosti.

 Pored svih pritisaka koje podnosi i napora koje ulaže da bi sačuvao budućnost i decu naše zemlje, svedoci smo divljačkog ponašanja poslanika opozicije u Skupštini, što je velika sramota. 

Predsedniče, uvek ćete imati podršku nas, Vaših saradnika ali i građanske Srbije da nastavite da radite u interesu naše zemlje. 

Predaja nije opcija! 

Saopštenje su potpisali poverenici Gradskog odbora Pančevo Marko Mladenović, Aleksandar Stevanović i Saša Levnajić

Autor:  GO SNS Pančevo
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00