ponedeljak, 23. januar 2023.  09:48h
Pročitano 146 puta

Gradski odbor SNS Pančevo poziva na jedinstvo i podršku predsedniku Vučiću

Gradski odbor SNS Pančevo pruža apsolutnu podršku politici koju vodi predsednik Aleksandar Vučić i poziva sve članove i simpatizere na jedinstvo u narednom periodu koji će za našu državu biti veoma težak i komplikovan.

Uvereni smo da predsednik Aleksandar Vučić treba da ostane na mestu predsednika Srbije i nastavi da radi za dobrobit svih nas! Predaja za Srbiju nikada nije bila opcija niti će biti, navodi se u saopštenju GO SNS Pančevo Uvereni smo da predsednik Aleksandar Vučić treba da ostane na mestu predsednika Srbije i nastavi da radi za dobrobit svih nas! Predaja za Srbiju nikada nije bila opcija niti će biti, navodi se u saopštenju GO SNS Pančevo SNS

 

Predsednik Aleksandar Vučić se dugi niz godina borio da sačuva celovitost i teritorijalni integritet i suverenitet naše zemlje i samo on može istrajati u toj borbi! 

Najviše je uradio za Srbiju, vratio je među zemlje koje su uvažavane i priznate u svetu i čiji se glas daleko čuje! 

Gradski odbor SNS u Pančevu poručuje svom predsedniku da nije i neće ostati sam u velikoj diplomatskoj borbi, jer za nas predaja nije opcija. Aleksandar Vučić mora ostati na čelu stranke, jer samo sa njim možemo zajedno voditi zemlju dalje putem ekonomskog napretka i razvoja kojim idemo poslednjih godina prateći njegovu viziju. 

Srpska napredna stranka godinama vodi odgovornu politiku koju je na čelu s našim predsednikom Aleksandrom Vučićem u prethodnom periodu sprovodila. O našem radu dela govore. Ono što ostaje iza nas će ostati decenijama za našu decu ali i za naše unuke. Podrška Aleksandru Vučiću je podrška za razvoj i napredak Srbije. 

Uvereni smo da predsednik Aleksandar Vučić treba da ostane na mestu predsednika Srbije i nastavi da radi za dobrobit svih nas! Predaja za Srbiju nikada nije bila opcija niti će biti. 

Nema predaje,
Živela Srbija!

Saopštenje su potpisali poverenici GO SNS Pančevo Marko Mladenović, Aleksandar Stevanović i Saša Levnajić

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00