ponedeljak, 23. januar 2023.  09:26h
Pročitano 708 puta

OO SNS Kovačica bezrezervno podržao Aleksandra Vučića

OO SNS Kovačica daje bezrezervnu i punu podršku predsedniku Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandru Vučiću. 

Jedinstvo zarad mira i stabilnosti nam je od velike važnosti, kako građana Srbije, tako i svih ostalih društvenih činilaca, navodi se u saopštenju OO SNS Kovačica Jedinstvo zarad mira i stabilnosti nam je od velike važnosti, kako građana Srbije, tako i svih ostalih društvenih činilaca, navodi se u saopštenju OO SNS Kovačica SNS

 

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Kovačica snažno veruje u politiku koju sprovodi predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u nastojanjima da sačuva državne interese i interese svih naroda koji žive u Srbiji, a posebno i srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. 

U skladu sa tim, uvereni smo da predsednik Aleksandar Vučić treba da ostane na mestu predsednika Srbije i nastavi da radi za dobrobit svih nas! Predaja za Srbiju nikada nije bila opcija niti će biti. 

Jedinstvo zarad mira i stabilnosti nam je od velike važnosti, kako građana Srbije, tako i svih ostalih društvenih činilaca. 

Verujemo da će se, kao i do sada, svaki pokušaj urušenja stabilnosti i mira u našoj zemlji, prevaziđi uz podršku Vlade Srbije i vođstvo predsednika Vučića. 

Sigurni smo da ćemo uz marljiv i predan rad kao do sada, zajednički, prebroditi sve velike izazove koji nas čekaju u rešavanju istorijskog pitanja Kosova i Metohije. 

Živela Srbija!
Živeo Vučić!

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00