nedelja, 10. januar 2016.  20:03h
Pročitano 2299 puta

Potpredsednik Vlade Rusije posetio Specijalnu brigadu

Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin posetio je danas u pratnji državnih sekretara u Ministarstvu odbrane Zorana Đorđevića i Nenada Nerića i načelnika Generalštaba Vojske Srbije generala Ljubiše Dikovića Specijalnu brigadu u Pančevu.

Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin posetio je danas Specijalnu brigadu u Pančevu Potpredsednik Vlade Rusije Dmitrij Rogozin posetio je danas Specijalnu brigadu u Pančevu MoD

Komandant Specijalne brigade brigadni general Zoran Veličković upoznao je potpredsednika Vlade Rusije sa namenom te jedinice. 

Nakon toga gostu iz Rusije prezentovan je deo naoružanja i opreme koja je na upotrebi i prikazano gađanje pripadnika brigade iz naoružanja domaće proizvodnje, prenosi sajt Ministarstva odbrane Republike Srbije.

 

rogozin

 

Ranije u toku dana, potpredsednik Rogozin je u pratnji ministra odbrane Bratislava Gašića posetio Vojni muzej na Kalemegdanu i obišao je stalnu postavku Vojnog muzeja i kroz unikatne komade oružja, odeće, uniformi, ordenja i fotografija video 14 vekova slavne srpske vojne istorije.

 

Autor:  MOD
Ocenite ovaj članak:
(1 Glas)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00