četvrtak, 24. decembar 2015.  15:41h
Pročitano 880 puta

DS: Novi način rada u RTV Pančevu neće doprineti razvoju informisanja

Gradski odbor Demokratske stranke u Pančevu oštro reaguje na saopštenje koji su bivši zaposleni u RTV Pančevo podneli Udruženju novinara Srbije.

Stefan Josimov, DS Pančevo Stefan Josimov, DS Pančevo

Stefan Josimov, na današnjoj konferenciji za novinare rekao je da DS kao stranka koja se uvek zalagala za demokratiju i transparentnost izražavaju veliku zabrinutost ukoliko su navodi novinara tačni. 

To bi bio pokazatelj da klizimo u diktaturu i povratak u neke loša vremena u našoj zemlji. Podsećamo da je u vremenu devedesetih RTV Pančevo bila među prvim televizijama u Srbiji koje su objektivno i nezavisno izveštavale, te smatramo da ovakav način rada neće doprineti daljem razvoju informisanja u našem gradu, niti će moći da bude u intresu Pančevki i Pančevaca, kazao je Josimov.

Kao odgovorni ljudi, koji deluju u odgovornoj stranci, pozivamo nadležne državne organe da sve ove navode koji su objavljeni provere i ukoliko se ispostave kao tačni, da procesuiraju sve one koji su odgovorni, zaključio je Josimov na današnjoj konferenciji za novinare Gradskog odbora Demokratske stranke u Pančevu.

 

Autor:  Pančevo.MOJKraj.rs
Ocenite ovaj članak:
(2 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00