četvrtak, 30. decembar 2021.  15:28h
Pročitano 1474 puta

Pokrajinski poslanik iz Pančeva Ivan Tešić čestitao sugrađanima Novogodišnje praznike

Ivan Tešić, pokrajinski poslanik Srpske napredne stranke iz Pančeva čestitao je praznike svojim sugrađanima, ali i ostalim stanovnicima Vojvodine.

Ivan Tešić, pokrajinski poslanik SNS iz Pančeva Ivan Tešić, pokrajinski poslanik SNS iz Pančeva Pančevo MOJKraj

Ivan Tešić je stanovnicima Vojvodine, a pre svega svojim Pančevkama i Pančevcima u novogodišnjoj čestitki poželeo sve najbolje uz dobro zdravlje, puno radosti i veselja u nastupajućoj 2022. godini.

U ovoj godini koja je sada već na izmaku realizovali smo veliki broj važnih projekata za dalji razvoj našeg grada. Asfaltirano je puno ulica na celoj teritoriji Pančeva, rekonstruisane su škole i vrtići, izgrađeni sportski tereni, otvorene nove fabrike. Mnogo toga po prvi put je urađeno u poslednjih tridesetak godina. Siguran sam da ćemo u narednom periodu svi na celoj teritoriji grada Pančeva osetiti benefit svih sprovedenih investicija i realizovanih projekata u našem gradu i da će Pančevo biti željeno mesto u Srbiji, kako za rad, tako i za udoban život, za svako dete, za svakog mladog čoveka, za svakog ponaosob. I u godini pred nama, novoj 2022. godini nastavićemo predano da radimo na stvaranju još boljih uslova za sve naše sugrađane, prvenstveno decu i mlade. Želim Vam srećne novogodišnje praznike i da ih provedete u miru i radosti sa Vašim najmilijima, rekao je Ivan Tešić, pokrajinski poslanik SNS iz Pančeva.

Autor:  Pančevo MOJKraj
Ocenite ovaj članak:
(6 glasova)

Dodaj komentarSaglasan sam sa pravilima komentarisanja navedenim u uslovima korišćenja!
EUR 0.00 0.00 USD 0.00 0.00 CHF 0.00 0.00 SEK 0.00 0.00